Informatie

Wie ben ik

Mijn naam is Olga Mertens en woon samen met mijn man en kinderen in het Brabantse Deurne. Ik ben geboren in Rusland en daar heb ik twee kunstopleidingen afgerond. Tekenen en schilderen zijn namelijk altijd mijn passies geweest en ik ben onder meer daarom vaak gevraagd voor tattoo-ontwerp.

Ik ben erg enthousiast geworden over tatoeëren en ik wilde uiteindelijk eigen ontwerpen zelf kunnen realiseren op de huid. Inmiddels ben ik eigenaar van Wonderland Tattoo en daar erg trots op.

 


 

Werkwijze en huisregels:

Om u meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden is een afspraak wel zo handig. Samen kunnen wij uw wensen en ideeën bespreken om later eventueel een tattoo-afspraak maken.

 

Afspraak
Zonder aanbetaling wordt er geen afspraak gemaakt. Aanbetaling bedraagt € 50. Dit bedrag wordt dan verrekend met de uiteindelijke prijs/laatste afspraak
Het ontwerp wordt niet per mail gestuurd, tenzij u volledig tatoeage heeft betaald.

 

Hygiëne
Het zetten van een tatoeage is voor veel mensen een bijzondere gebeurtenis en moet goed gebeuren. Wij hechten daarom grote waarde aan hygiëne en garanderen het gebruik van steriel verpakte, nieuwe materialen. Naalden worden na gebruik direct weggegooid, iedere tatoeage wordt dus gezet met een nieuwe materiaal.

Er mag 1 persoon meekomen, dit in verband met de beperkte werkruimte. Meegekomen mensen dienen achter de balie te wachten ivm hygiëne.

 

Afhankelijk van uw wensen
Iedere tatoeage is anders en natuurlijk sterk afhankelijk van uw wensen. Ook de prijs van een tatoeage is afhankelijk van bijvoorbeeld afmeting, style en plaatsing. U zult begrijpen dat wij daarom telefonisch of per e-mail geen prijzen kunnen noemen.

 

Ontwerp
Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp. Mocht er iets niet naar uw zin zijn, dan passen wij het ontwerp natuurlijk graag voor u aan. Wij gaan pas tatoeëren als u helemaal tevreden bent met het ontwerp. Ontwerp kan worden gemaakt, mits er een aanbetaling voor de tatoeage wordt gedaan.

 

Annulering

Mocht u verhinderd zijn dan kunt u de afspraak kosteloos verzetten.
Annulering graag eerder dan 24 uur voor de afspraak. Doet u dit niet, dan vervalt u aanbetaling.
Bijwerken

Wij hechten veel waarde aan het kwaliteit van elke tattoo, binnen 3 maanden kunt u te tatoeage kosteloos bij laten werken, mocht het nodig zijn.
Dit is alleen als u zelf goed voor de tatoeage heeft gezorgt.

 

Betaling 
Wij hebben geen pinautomaat, dus alleen contant betalingen worden geaccepteerd.

 

Alcohol en Drugs
U mag voor het tatoeëren absoluut niet onder invloed zijn van alcohol of drugs, bij twijfel kunnen wij u weigeren zonder teruggave van aanbetaling.

 

 


FAQ

Veel gestelde vragen

Betaling

Wij hebben geen pinautomaat, dus alleen contant betalingen worden geaccepteerd.

Bijwerken

Wij hechten veel waarde aan het kwaliteit van elke tattoo, binnen 3 maanden kunt u te tatoeage kosteloos bij laten werken, mocht het nodig zijn. Dit is alleen als u zelf goed voor de tatoeage heeft gezorgt.

Annulering

Mocht u verhinderd zijn dan kunt u de afspraak kosteloos verzetten. Annulering graag eerder dan 24 uur voor de afspraak. Doet u dit niet, dan vervalt u aanbetaling.

Wanneer mag ik een tattoo?

 

Volgens wetgeving mag je vanaf 16 jaar een tatoeage nemen.Hiervoor, heb je geen toestemming van je ouders meer nodig.
Ben je nog geen 16 jaar dan mag je alleen een tattoo laten zetten, met toestemming van ouder, of voogd. Mijn advies is, denk er altijd goed over na. Het toestemmingsformulier kun je vinden hier.

Hoe verzorg ik mijn tattoo?

Huid bij een pas gezette tatoeage is een wond, die extra verzorging nodig heeft.
Zorg je goed voor je tattoo, dan blijft deze er door de jaren heen mooi uitzien.
Ik vertel je alles, wat je moet weten over de verzorging van je tatoeage, na je afspraak.
Een officiële nazorginstructie is hier te downloaden.

Kat Von D

“I am a canvas of my experiences, my story is etched in lines and shading, and you can read it on my arms, my legs, my shoulders, and my stomach.”

Kat Von D